9 Mai 2018, 19:36 | Kommenter »
ENDELIG !! Etter en en enormt snørike vinter og veldig kort vår , er vi endelig i gang. Bilen står klar på hengeren og deler av teamet er klare for avreise i morgen til årets første stevne . Bilen har i år et 6 tall og det betyr at Fredrik havnet på 6 . plass i fjor i EDRS 😉Flott innsats. Tidene vi skal fortsette å holde oss på er 7,6 sek, så kryss fingrene for at både bil og driver virker som de skal. Hehe ...Håper på litt oppdateringer fra teamet underveis, så skal jeg få holdt dere her inne og på Facebook oppdatert 😊

1 November 2017, 17:02 | Kommenter »

Det er tett med bursdager hos oss i oktober/november og desember,
men i dag er det 1. november og det er crewchiefen som fyller hele 49 år.
Han styrer fra tidlig morninger  til seine kvelder, men vi fikk da feiret han litt på forskudd i går kveld.
Ungene var bedt på middag og litt kake for å gjøre litt ære på han. Gaver blei det jammen i meg også :)
SÅ IGJEN:

GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN I DAG KJÆRE CHREWCHIEF .:)
Ett år igjen til du runder de magiske 50 år og vi gleder oss til det :D
Vi er utrolig glad i deg og setter umåtelig pris på den jobben du gjør for teamet og familien <3


29 Oktober 2017, 09:43 | Kommenter »
Vi vil få gratulere den tøffe driveren vår med 23 års dagen i dag.
Med ditt nærvær er det alltid latter og glede og vi er så glad i deg.
Vi gleder oss allerede til neste sommer med deg som driver bak rattet på chevy pickup'n
og vi satser på at du fortsetter der du slapp i høst. 
Mennesker eller dyr, unge som gamle liker å være i ditt nærvær. Du er sosial, høflig,viser respekt for alle individer, er  reflektert, har humor og viser både sympati og empati med andre. 
Dette setter vi så pris på :) I dag er du en ung mann som har gode planer med livet framover og vi gleder oss til å være med videre på denne ferden :)
Håper du får en knallfin dag med familien rundt deg og at mange av dine ønsker for dagen går i oppfyllelse.Vi gleder oss til å feire deg i dag :) 
Nok en gang Gratulerer med dagen junior, vi er stolte av deg og utrolig glad i deg <3















19 September 2017, 10:56 | Kommenter »
Da lå resultatene klare i dag etter siste stevne på Gardermoen i helgen som var.
Fredrik lå på en 9. plass før dette stevnet og med en utestenging pga eksosanlegg så var heller ikke det så ille. Det er 56 kjørere med i klassen Pro street i år så det er mange å kjempe i mot.
Nå er reglene endret igjen og man trenger ikke lenger kjøre i minst to land for å være med i den konkuransen. De fleste stevnene ligger i Sverige, men alikevel alt for langt for at vi reiser dit.
Det er 13 stevner man kan kjøre og de er i Norge, Sverige og Finland og da blir de 5 beste av de 13 stevnene tellende.
Vi har kjørt 6 stevner underlagt EDRS hvorav de 5 beste blir tatt med i opptellingen.
Så til fasiten som kom i dag morges eller seint i går :
FREDRIK ENDTE PÅ 6.PLASS i år etter en fantastisk 2. plass på Gardermoen nå i helgen og vi er strålende fornøyd med det :) 
Det er en god gjeng hardbarka gamle ringrever som justerer opp og ned på lystgass osv osv ettersom de ser hvordan motstanderene kjører så vi er meget fornøyd med den prestasjonen Fredrik har gjort i år.
6. plass i år og 2.plass i fjor....Det må også nevnes at Fredrik dro i land 1. plass på Valle i år også så Vi skal ikke kimse av slike resultater ;)
Han måler seg i toppen mot de "store" gutta ;)

18 September 2017, 12:33 | Kommenter »
Det var en vemodig dag torsdag 14.september når  team-tiger satte nesa mot Gardermoen Raceway.
Dette var nemlig siste stevne i år for vår del. Men vi skulle avslutte med å være 11 stykker i teamet og vi gledet oss til det. Vi var jo også veldig spente på om vi NÅ ville få det 7.60 tallet som vi hadde ventet på i hele  år.
Morfar hadde ringt på torsdag før vi dro med anmodning om at "Fredrik får avslutte året med en 7.60 og gjøre som det  skal gjøres". Jaja...vi hadde jo håpet alle sammen, men vi var absolutt ikke sikre.
Det var 160 påmeldte team denne helgen så hvis været holdt hva det lovet så ville det kanskje bli noen gode drag fredag og lørdag før eleminering på søndag.
Så kom fredag og vi ventet på å få kjøre. Kl 12.22 var vi klare på startstreken. Men slutt tiden blei 7.79 og hastigheten blei på 226 km/t.
Da var det bare å vente og håpe at vi skulle få et drag til om ikke annet.
Det fikk vi...å rett før duggen la seg på banen fikk vi kjøre vårt andre og siste drag den dagen.
Klokken var blitt 18.17 og vi var rimelig spente på om vi ville greie å få nok feste på denne tiden av døgnet. Høsten er uforutsigbar når det gjelder temp og fuktighet, men kjøre skulle vi.
Fredrik tok en burnout, blei dirigert i sine oppvarma spor tilbake og han stod på start. Treet satte i gang og Fredrik dro utover banen. Jubelen stod i taket...Fredrik kjørte på 7.607 med en hastighet på 288,59 km/t
og vi hadde årets beste tid på bilen og vi var kval 1 på toppen av det hele. For en avslutning på den første dagen på årets siste stevne. Det var en utrolig lykkelig fører, crewchief og et overlykkelig team som kom tilbake i depoet den kvelden.ENDELIG klaffa det og smilene tok ingen ende den kvelden :)
Så kom lørdag og vi håpet det ville bli noen flere drag den dagen og utsiktene for bra vær var gode.
Første drag ut over banen på lørdag endte på 7.70, men vi hadde gjeldende tid fra fredag kveld foreløpig.
Fjerde drag fikk vi ved 14.30 tiden, men nok en gang endte Fredrik og bilen på en dårligere tid enn det vi hadde hatt på fredag og slutt tiden blei på 7,73 med en hastighet på 285 km/t
Så fikk vi beskjed om at vi skulle gjøre oss klare, men da skulle det selvfølgelig komme et skybrudd som ikke ligna grisen. Det bøtta ned og kom så fort at vi rakk ikke få alt inn i teltet før det var kliss vått,men like blide var vi da. Vi lar oss ikke knekke av litt regn :)
Etter noen minutter øynet vi håp, det var blått vær i sikte og mellom 16 og 16.30 stod vi igjen klare på startstreken. Men heller ikke denne gangen greide han å matche tiden fra fredag og kjørte på 7.71 med en hastighet på 286 km/t.
Det 6. og siste kvalifiseringsdraget tok vi ved 18.30 tiden lørdag kveld i solnedgang. Ikke noe godt drag og han gikk over målstreken på tiden 7.80.
Konklusjonen blei alt for dårlige dekk, sjøl om de ikke så så forferdelige ut, men de skulle byttes før han skulle ut i eleminering neste dag. Fredrik og Marita tok seg av dekk skift, Pappa, Arild, Jan og farfar tok seg av oljeskift, fuel og annen service på bilen lørdag kveld. Det var så mye armer og bein til tider, men stemningen var knallgod. Vi var nemlig kval 1 på dag to og bedre enn det kunne vi ikke få det :)
Nå var det bare å lade opp for morgendagen og håpe på det beste, men mulighetene for at Fredrik og bilen kunne breake ut pga alt for godt feste med sprell nye dekk var abslolutt til stedet.
Lørdag kl 11 var vi klare for første eleminineringsdrag, men Kjell Mosbakk hadde desverre fått noe tull med gearkassa si og dermed fikk Fredrik solodrag. Forferdelig kjedelig både for Kjell og hans team og Fredrik ville gjerne teste de nye dekka med konkuranse over banen og ikke i et solodrag. Men solo blei det og han ga på det han kunne over banen. Å jammen dro han ikke over målstreken med sin andre beste tid den helga på 7,626 og hastigheten var på 289,66 km/t. Bilen funka, dekka satt godt og Fredrik gjorde det han skulle...Vi var kjempehappy over draget og resultatet.
Men uansett hvordan dette draget hadde endt, så var jo Fredrik videre til neste runde allerede før start siden Kjell Mosbakk hadde trekt seg, men vi var glad han tro på og fikk testet ressultatet av dekkskift kvelden før ;)
Andre elemineringsrunde visste vi at Fredrik hadde solodrag. Det var i utgangspunktet 11 førere i klassen på fredag, men pga total breakout for en, hull i blokka for en og havarert gearkasse på en tredje så var det bare 8 igjen og det var mange gode førere blant dem som var igjen på søndag og mye kunne skje.
2. elemineringsrunde var så i gang og som sagt solodrag for Fredrik.
Han gjør seg klar og hadde ikke tenkt å spare på hverken dekk eller noe annet og dro ut over banen . Å herremin....han breaka ut på tiden 7.58 men var uansett videre og neste runde skulle han kjøre mot Lars Berglund fra Sverige.
Fredrik hadde ingen god følelse mot han, for det er en gammel traver i gamet og han er god. Mammatiger hadde derimot en god følelse når det gjaldt det draget og fortalte poden at det draget mot Berglund ville han dra i land :) Vi KAN JO IKKE MISTE MOTET HELLER DA !! ;)
 Å jodda....Fredrik greide den oppgaven og var videre til FINALE mot Anna Knutes , også fra Sverige.
Vi var i lykkerus....Uansett hvordan det endte nå så hadde vi ikke en dårligere plass enn NR 2 og DET var det til å juble av uansett.
Klokken 15.56 stod de på startstreken.....Klare som egg begge to....Å spenningen var til å ta og føle på i hele teamet...
Fredrik dro over målstreken på 2. plass.....Men for et løp...Han tapte med SEKS TUSENDELER!!! Hadde han hatt en meter til å kjøre så hadde han tatt henne....
MEN....VI er super happy alle sammen...Vi har to drag hvor vi kjørte 7.60 og 7.62 og Fredrik håvet inn en velfortjent 2. plass på ÅRETS SISTE STEVNE på Gardermoen 2017.

Vi har vært så nære så nære opp til flere ganger....men aldri har vi fått det til å klaffe som vi greide denne gangen og dette kan vi smile og kose oss med lenge.
Mellom noen av dragene stoppet Fredrik med bilen i returline og kastet ut noen t-skjorter til publikum.
En hyggelig gest fra Fredrik syns vi og det var hans måte å takke publikum på for at de hadde sittet der og sett på han :)
Vi vil avslutte med å sende ut en takk til dere alle.
Først og fremst vil vi i team-tiger takke sponsoren vår AKAMA t-shirts for pengegave,team t-shirts, team gensere og t-shirts vi har for salg!!
Så en takk til alle som har støttet oss med kjøp av t-shirts denne sessongen og til dere som har sponset oss med å vipse over et bidrag i kroner. Tusen takk også til dere som har hjulpet oss med bilder til hjemmesiden fra de stevnene tigermamma ikke har fått vært med å tatt bilder sjøl. Det settes utrolig stor pris på! Å tusen takk til alle dere som har fulgt oss her inne og på facebook siden vår, og gitt oss gode tilbakemeldinger og vennlige oppløftende ord :)
De neste som skal takkes er farmor og farfar som er med på samtlige stevner og hjelper til på alle mulige måter for at vi skal få kjørt i Norge og i Sverige. Tante er også med og bidrar både med spons og engasjement, men har desverre måttet avstå fra et løp i år pga jobb.
Søster Jeanine får ikke vært like mye med pga jobbsituasjon og andre allerede planlagte turer, men er 100 % engasjert alikevel og hjelper til med PR for t-skjorter og hjemmesider for å få dette til å gå rundt.
Så må vi få takke Tom Eide, Arild Olsen og Jan Solberg for all hjelp crewchiefen har fått på de to siste stevnene og ikke minst spons dra dere.Toppers innsats fra dere og har kommet godt med for crewchiefen sjøl.
Så må vi takke Marita, som er samboer til Fredrik, som løper på banen for Fredrik , hjelper til med serviser på bilen og på toppen av det løper for broren sin Eskil når han skal ut på banen å kjøre! Dette kommer godt med for begge team.
Så kommer en stor takk til Fredrik, vår trofaste driver som alltid har en spøk og et smil på lur. Du har gjort nok en vår, sommer og høst spennende for både familie og venner og du har gledet publikum med noen burnouter som har vært spektakulære til tider ;) Du har gitt det du er god for og sjøl om bilen ikke alltid har spilt på lag med deg så har du vist noen slutt tider vi er mektig fornøyd med alle sammen!
Sist men ikke minst så må administrator for hjemmesiden få takke Crewchiefen for den formidable innsatsen han gjør hele vinteren, våren, sommeren og høsten med bilen og oppsettet rundt dette. Mange lange dager, kvelder,netter og egenkapital går med til å holde dette i gang og uten deg hadde det ikke vært noe TEAM-TIGER med NORGES RASKESTE PICKUP!! DU ER FANTASTISK!!
Takk for følget i år folkens! Håper dere fortsetter å følge oss gjennom vinteren og til neste år.
Håper dere har syntes det har vært like underholdene og spennende som vi har gjort.!! Å ikke minst at dere er fornøyd med det vi har fått til og det vi har formidlet til dere...uten filter :)
Nå skal vinteren brukes til årlig service, noen justeringer osv osv....Så håper vi at vi fortsetter der vi slapp i år når neste sessong starter :)

13 September 2017, 13:26 | Kommenter »
Da nærmer helgen seg og vi står foran årets siste stevne for i år. Turen går til Gardermoen Raceway i morgen torsdag for kjøring fredag-lørdag og søndag :)
Litt vemodig å tenke på at det er over for i år allerede, men vi har noen fine slutt tider ( sjøl om de er i feil ende av skalaen) og noen flotte hastigheter :)
Så gjenstår det å se om vi kommer nærmere 7.60 i slutt tid denne helga eller om den fortsatt skal la seg vente på. Det ser ut til at været er spådd godt for denne helga også, så vi får håpe på masse god kjøring fra både vårt og alle de andre teamene som er påmeldt. Tror det var 13 stk påmeldt i pro street sist jeg sjekka og det er rundt 160 team som skal delta totalt :)
Ta turen opp da vel og kom gjerne innom depoet vårt for en hyggelig prat. Vi setter pris på det, så lenge det ikke er rett før kjøring eller vi er midt oppi en service på bilen :)
Kryss fingrene for oss da, så skal vi prøve å sende live på facebooksiden vår. Bilder blir lagt ut etter at stevnet er over på denne siden. Vi kommer også med oppdateringer etter endt dag der oppe og kanskje noe underveis i løpet av dagene :) Heng med :)

24 August 2017, 10:06 | Kommenter »
I går morges gikk turen til Tierp Arena. Denne gangen med Crewchiefen, driveren sjøl, farmor , farfar og vår gode venn Tom fra Kjærra.
Seint i går kveld fikk tigermamma beskjed om at de var kommet vel fram og hun krabbet under dyna og kunne slappe av :)
Rett før kl 10 i dag kom det melding fra Crewchiefen sjøl. Første drag i dag var unnagjort.
Å herremin...FREDRIK HAR KJØRT PÅ TIDEN 7,54 og 295 km/t
Hmm...hmmm... Det er veeeldig nære total breakout på 7,50, men også veldig nære den tiden vi skal kjøre på...nemlig 7.60
Uansett.....Både bil og fører fungerer tydeligvis som de skal, så her er det bare å vente i spenning til neste resultat tikker inn.
Jeg har stilt spørmål til crewchiefen om å dyse om, men har ikke fått noe svar på det enda :)
Heng med folkens...detta er spennende :)
Andre draget gikk ikke fullt så fort, da blei tiden 7,72 og hastigheten blei 252 km/. Tok det nok pent nå etter den pangstarten i første runde;)
Men etter denne runden lå han iallefall på 13. plass, så han var innafor stigen ;)
Rett før kl 15 tikket det inn ny melding fra svigermor :) Da hadde Fredrik kjørt på tiden 7,70 og haatigheten var oppe i 286 km/t. Litt bedre enn forrige runde, men ikke godt nok. Vi skulle jo så gjerne vært nede på tiden 7,60....Kanskje kommer den snart, vi venter og ser :)
Men da klokka blei 16.30 i dag fikk vi beskjed om at kjøringen var ferdig for dagen. Merkelig...være var fint der, sjøl om det er øs pøs regn her.
Jaja...da håper vi været fortsetter å være fint på Tierp Arena i morgen også.
Så ser vi fram til masse fine tider når kjøringen starter ;)

Idag har det vært mye venting for teamet vårt og andres team på Tierp. Når de endelig fikk lina opp, så kom det litt regn og det blei atter litt venting. Timene har gått og det har om mulig vært enda lengre timer her hjemme, med venting ;)
Men så..endelig kom det en beskjed....
Jeg hadde noen tid i forveien sendt de en melding om at NÅ kom Fredrik til å ta et drag på 7.60 ;) hehe.,,Meldingen kom nå ved 16.30 tiden fra crewchien..." Nei det blei 7.596"
Farta over mål var på 293,65 km/t....
Så nære så nære....Men så nære 7,60 har han aldri vært...så det er knallbra kjørt. Ser frem til flere gode resultater :)
Da blei det med den ene kjøringen i går fredag. Regn var noe av det som ødela for de fleste team den dagen.
I dag lørdag har vi fått beskjed om at det ikke blir noen kvalrunder, men de venter på elemineringsrundene. Fredrik ligger på 16. plass og er akkurat innenfor stigen der. Det var 24 førere i denne klassen hvorav en har røket ut pga brakeout.
Så sa fortsetter vi spenningen og ventingen på noen flere beskjeder fra Tierp Arena :)
Hele lørdagen gikk med i venting...å det er vi jo igrunn gode på i denna sporten :)
Rett før kl 17.30 tikket det melding inn om at de skulle line opp for kjøring. Hjertet gjorde et ekstra hopp, for nå var både tigermamma og andre i teamet spente.
Fredrik skulle møte kval ener Lusth , men håpet hadde vi fortsatt.
Men...drøye halvtimen etter første melding tikket ny melding inn. Det var farmor som kunne berette at Fredrik blei slått ut :( Usj og isj...men sånn er det.
Fredrik hadde vært raskest i reaksjon og tapte med 12 tusendeler på målstreken. Jaja...Godt kjørt Fredrik....Marginene er små i denne sporten. Tiden til Fredrik blei 7,7077 og hastigheten var 252,57 km/t
Da kommer antagelig teamet litt tidligere hjem enn planlagt. Hvis de greier å komme seg ut med bil og henger da :)
Uansett hvordan denne helgen endte på banen, så har det vært utrolig spennende å vente på rapporter fra teamet :) Fredrik har vært så nære så nære 7,60 dialin, men på feil side av skalaen desverre.
Nå gjenstår siste stevnet som er på Gardermoen 15.-17. september. Kanskje får vi 7.60 tiden som vi har håpet på dette året da? Hvem vet...Det får vi ikke vite før den helgen er ferdig.
Takk for følget denne helga...Vi håper dere henger med på neste stevne også ;)

8 August 2017, 18:04 | Kommenter »
Siden vi fikk trøbbel med gearingen i elemineringsrunden på Gardermoen, så blei kasse og converter tatt ut for sjekk. Crewchiefen hadde fra hverandre alt. Men olje så bra ut fra converteren. Gearkassa så ut som den var ny innvendig og oljekjøleren var helt i orden. Men for å være på den sikre siden sendte han alt vekk til enda mer kyndige på dette. Det gikk noen få dager så fikk vi beskjed om å komme å hente den igjen. Det VAR INGENTIG som var feil på dette utstyret . Phuh...vi puster litt lettet ut...Det var mange penger spart.....I dag var det oppholdsvær etter jobben og crewchiefen har så godt som satt inn alt sammen på bilen. Fikk akkurat bilde av han på telefonen. Han har lurt litt på om det kan være "gaffelen" inn til kassa som kan ha jukset på gearingen. Det kan skje, men bør ikke skje....Iallfall ikke i en elemineringsrunde ;) Da ryker vi raskt ut og det merket vi ....hehe...Men... det betyr antagelig at de er veldig klare for kjøring på Tierp 24.27. august :)

30 Juli 2017, 20:09 | Kommenter »
Det var en spent gjeng som satte nesa mot Gardermoen Raceway onsdag formiddag. Værvarselet skiftet fra dag til dag og onsdag morgen viste værkartet at det skulle regne både torsdag og fredag. Lørdag skulle det være opphold, men søndag var det noe en gang uttrygt for regn på ettermiddagen. For en gang skyld viste værmeldingen feil og torsdag startet med oppholdsvær, så dette lovet godt.Første drag fikk vi ved 13 tiden, men dårlig feste for Fredrik og han gikk over målstreken på 8,85 Tida var uansett ikke det største problemet vi hadde nå. Vi så at eksospotta ikke ville være med på notene. Den strakk opp under kjøring og oppvarming. Crewchiefen hadde lagd til en løsning på eksospottene, men det gikk ikke helt etter planen. Farfar, Fredrik og crewchiefen fikk satt det sammen med vinkeljern så det skulle holde seg sammen..Andre drag blei litt bedre, Fredrik så ut som han tjuvstarta, men Trond Nordby tjuvstarta ;) Tida til Fredrik var fortsatt ikke der den skulle være og tiden blei 7.94.9 denne runden Men fortsatt var ikke eksosen med på notene, så nytt forsøk.Det var de to draga vi fikk på torsdag og vi håpet på bedre tider på fredag.
Fredag ble en flott dag....sola skinte...det blåste litt, men forholdene lå til rette.
1. drag ut denne dagen blei tida 7,83, hastigheten blei 261 km/t. Fortsatt ikke optimalt drag. Vi skal jo ned på 7,60 i tid, så det var langt igjen til den tiden.Å atter en gang satt eksosen oss på prøve. Nå var det en annen løsning. Kassa rundt rørene blei kappa til og forsterket med vinkeljern. NÅ måtte det da holde. :)
Kassa er også  forferdelig varm når han kommer tilbake i depoet etter hvert drag og vi setter inn en kaldvifte som er med på å få ned varmen litt raskere. Det hjelper noe om ikke annet.
Andre drag som ble filma er blitt borte av en eller annen grunn, men jeg tror det var 7,78 eller noe i den duren der. Men eksosen holdt :) Et problem ute av verden.
Han kjørte iallefall 7,75 og 284,26 km/t på 3. drag denne dagen og det gikk rette veien :)
Fjerde runde denne fredagen gikk av stabelen kl 21.16. Så seint har vi aldri kjørt på Gardermoen etter hva vi kan huske og vi har over 20 år å se tilbake på der oppe.
Draget gikk greit i solnedgangen. Tiden blei 7,75. Nå var det mat som stod i hodet på teamet. Det er ikke lett å holde faste måltider når man er på race. Til tider kaster vi i oss en brødskive før vi skal ut igjen og andre ganger blir det bare med tanken, for vi skal plutselig ut :) Men dette er en del av sjarmen på stevnene. Vi blir stadig overrasket.
Lørdag blei en lang dag med venting.Det kom stadig noen regndrypp og banen måtte tørkes til stadighet.
Først kl 13.34 fikk vi vårt første drag og tiden ramla tilbake på 7.80 men hastigheten blei 282,82 km/t.
Men Fredrik er en stødig kar og etter mye regn denne dagen tar han ingen sjanser. Det blei desverre med dette draget denne dagen.Regnet kom atter en gang og vi kunne roe ned resten av dagen og kvelden.
Så var det søndag og siste dag på stevnet. Det var eleminering som var på tapetet.
Fredrik skulle i siste par ut mot vår koselige nabo denne helgen Pär Nordgren.
Pär ville ha høyre lane. 
De står klare på startstreken...løpet går...Fredrik henger på og det kan se ut som han er ganske jevnt med Pär et godt stykke ut over banen. Men så er "lufta" ute av bilen og triller over mål i 202 km/t :/
Merkelig...Detta ligna ikke Fredrik. Han kunne fortelle i depoet etter løpet at bilen ikke ville geare som den skulle. Crewchefen klødde seg i hodet. Det hørtes rart ut. Han antok kassa hadde gått ad dundas og at vi kunne ta "ferie" resten av sessongen. Vi pakket og gjorde oss klare for å reise hjem. Alle hadde vel sine tanker i hodet, men kjenner vi crewchiefen rett så ligger han ikke på latsiden når vi er hjemme.
Mandag var kassa ute, fant null feil. Tirsdag blei den sendt innover for en ekstra sjekk. Det får bare koste litt ekstra. En reparasjon på en racebil er som regel aldri billig :/
Vi andre i teamet krysser fingre og tær i mellomtiden og håper på det beste ;)

21 Juni 2017, 16:04 | Kommenter »
Ja her ligges det ikke på latsiden for tida :) Natt til mandag kom teamet hjem og etter noen skarve timer med søvn var det jobb igjen kl 6 mandag morgen.
Fra mandag og tirsdag har crewchiefen gått over alt som er på motor og karosseri og sjekket at alt er på stell. Intet å klage på og alt var som det skulle være ifølge crewchiefen tirsdag kveld ;)
I morgen torsdag går ferden til Orsa med deler av teamet denne gangen også. Resten blir hjemme og passer Fortet og skal holde oss så oppdatert vi bare kan.
Kan si det sånn at vi hjemmesittere gleder oss til stevnet på Gardermoen for DA skal vi være med alle sammen ;)
Vi har fått solgt endel t-shirts på auksjon som har Drivers signatur og det er veldig veldig moro. Endel t-shirts er det også solgt utenom auksjonen og det setter vi veldig pris på.
Inntektene går til utgifter på bilen så det kommer godt med.
Det er bare å ta kontakt om det er flere som vil sikre seg årets model eller mangler en av de foregående modellene vi har.
Da ønsker vi dere en fortsatt fin onsdag og satser på å få oppdatert dere både her og på facebooksiden vår i løpet av helga som kommer . Heng med :)