Lørdag morgen og det nærmer seg sesong-start for Team Tiger. I år starter vi sesongen på Tallhed Raceway og foreløpig er det ganske stille på banen.
  
Å pakke fallskjerm er vanligvis en kunst som Fredrik og farfar pleier å mestre, men nå var det ikke bare enkelt. Etter  en lang vinter var det et virvar av tråder og fallskjerm så her måtte hele teamet være med å hjelpe til. Og etter litt plunder kom vi oss da i mål denne gangen også.
Fredrik startet sesongen med en litt forsiktig burn-out til ham og være og det ble en kort og enkel løpetur for Thomas. 
Det ble hele 4 kvalifiseringsrunder denne lørdagen og her er Team Tiger på veg til start i runde 2.
Og etter hvert som Fredrik ble varm i trøya ble også burn-outene lengre. Her er det bare så vidt vi kan skimte Thomas når han har lagt på sprang oppover banen.
Denne grønne lampen er tent og crew-chiefen følger spent med. Det ble ikke de helt store tidene for oss denne helgen, men det gikk veldig jamt. Alle rundene endte rundt 7,90, men med en klasse-indeks på 7,60 er dette litt for svakt. 
Det er hestekrefter i mengder under panseret, men på veg til start er det rå kraft som gjelder. Gutta får virkelig brukt litt krefter på å dytte.
Tidlappene studeres nøye. Hvor er det vi taper tid og hva kan vi gjøre for å bedre tiden? En ting er i hvert fall klar og det er at reaksjonstiden til Fredrik jevnt over er veldig god, så det er ikke der han taper tid. 
Vi sover ikke, vi skrur..... Og det blir en del skruing i løpet av en helg. Spesielt når det stadig er små ting som ikke er som det skal. I tillegg er det en del ting som må gjøres etter hver runde, så arbeidsledig  er man ikke når man er på løp.
Søndag og vi er klare for eliminering. Fredrik møter nr 2 fra kvalifiseringen, Pär Norgren, og her står begge klare til start. 
Thomas legger i veg i fin driv mens farfar står og bivåner det hele. 
Og mens Norgren lufter lystgassen gjør også Team Tiger sine siste forberedelser. Og ikke overraskende var det Norgren som tok i seieren i denne runden. Selv om Fredrik fikk sin beste tid for helgen med 7,875 i mål så var ikke dette godt nok mot Norgrens 7,65. Norgren ble senere runner-up i klassen mens vi kunne begynne å pakke sammen og sette kursen hjemover mot Norge. En kjøretur på 7-8 timer lå foran oss, men hva gjør vel det når man endelig har fått høre brummende motorlyder, kjent lukten av methanol og gummidekk og følt på spenningen dragracing gir. Det er et sikkert vårtegn og om ca 14 dager setter Team Tiger igjen kursen mot Sverige for mer kjøring. Neste løp blir Vårgårda Kristi-Himmelfartshelgen. Det er bare å glede seg.