Tierp Internationals 
4.-7. juni

Når vi kom til juni måned var det en liten gruppe hos Team Tiger som tok den lange turen til Tierp i Sverige. Det var Fredrik, Roy og Thomas som dro til EM-runden på Tierp. Resten ble igjen hjemme og feiret teamets eldste som fylte 70 år denne helgen. Bilen var reparert, trodde vi. Det var tenningsboksen som hadde gått, og nå var det satt inn en ny. Det var en spent gjeng som satt hjemme og ventet på første tilbakemelding. Og Fredrik hadde knapt passert mål før han ringte farmor. Det hadde blitt en brå start med hjulløft, og når det skjedde så skvatt han sånn at han tråkket til på gasspedalen igjen og fikk et nytt løft. Ellers var det nedslående nyheter, for bilen gikk ikke som den skulle og det smalt før han kom til mål. Dette gjentok seg gjennom hele stevnet. Bilen gikk i ca 200 m. Da smalt det og den stoppet. Ingen skjønte hva som var galt. I første elimineringsrunde på lørdag møtte vi en annen nordmann som hadde tatt den lange turen, Terje Røisgård. Vi hadde ikke de store forhåpningene om å komme videre, og det gjorde vi heller ikke. Det var bare å begynne på den veldig lange veien hjem. Siden det bare var gutta som var på tur, ble det heller ikke tatt noen bilder. Men vi har funnet noen på nettet, så da får vi bruke de.


I år stiller vi i klassen Super Comp, og der er indeksen på 400 m 8,90.
Det var 17 deltakere i denne klassen denne helgen. Med alle våre problemer endte vi sist i kvalifiseringen med en slutt-tid på 11,554. Det er ikke hva vi har forventet oss av årets sesong og årets bil.
I første elimineringsrunde skulle Team Tiger møte Terje Røisgård
Det gikk bare ikke fort nok denne helgen. Snaut 170 km/t er ikke hva vi skal kjøre med den nye motoren. Men så var det vel heller ikke en eneste runde hvor bilen gikk helt til mål.
Teamets eldste er farfar, og denne helgen ble han 70 år. Resten av teamet gratulerer med dagen.