DRAG FINALS, GARDERMOEN
Første elimineringsrunde gikk greit, siden Fredrik var kval-ener og fikk solo-løp. Da gjorde det ingenting at det ble en liten tjuvstart. I andre elimineringsrunde sto Magnus Myhra i banen ved siden av. Fredrik satt dial-inn til 9,92, men med en liten "vaffelpause" i starten og "bare" 0,759 i reaksjonstid, ble dette for tøft. Magnus gikk videre, og tok til slutt hjem seieren i klassen. En ny helg med dragracing var over, og også mest sannsynlig årets sesong. Og vi trang en helg med fint vær og masse kjøring, slik at man ikke mister helt lysten. For selv om vi måtte stå over noen runder, så ble det bra med kjøring. Bilen går jevnt, og når vi bare finner ut av girkasse-problemet vårt, så blir dette bra. Det var ikke fullt så gøy da vi var ferdig lastet og skulle reise hjem. Da var det problemer med et av hjulene på hengeren. Et lager var gått, og det var jo ikke noe vi hadde med oss. Litt banning og litt jobbing, og Roy hadde fikset det midlertidig. Det holdt akkurat hjem i gården, men der var det også stopp. Så det er kanskje greit at sesongen er over !
Etter en natt med regn er vi nå i gang med kjøringen. Vi er ikke kvitt girkasseproblemet, så vi krysser fingrene for at det skal holde dagen igjennom. Det er en splint som vil hoppe ut, men når vi vet om den, kan vi sjekke den etter hver tur. Runden vi har kjørt i dag, var som alle førsteturer. Ganske midt på treet. Nå er det klart for eliminering, og siden Fredrik fremdeles er kval-ener, får ha solo-løp i første runde. Så får vi bare håpe bilen holder !

Hvilken dag det er !! Solen skinner og det er masse kjøring. Det nærmer seg nå 10 kvalrunder på en dag, og det er bare topp ! For Team Tiger er det oppturer og nedturer. Fredrik er i storslag og leder kvalifiseringen med en reaksjonstid på 0,504 sek ! Det er kjempebra ! Men nå står gutta igjen på hode i motoren, og igjen er det girkassen ! En bolt og styrepinne er borte, så det kan mest sannsynlig fikses. Og det hadde jo vært fint, siden vi på de 5-6 rundene vi har kjørt har ligget ganske stabilt rundt 9,98 i sluttid. Så kryss fingrene for oss ! Vi jobber med å kunne få være med videre !