31 August 2019, 16:50
Hvilken langhelg det var vi fikk på Tierp Arena 22 - 25 august. Uten store forventninger tok vi fatt på den 10 timer lange kjøreturen onsdag formiddag. Etter en sesong hvor lite har stemt for Team Tiger og med rekordstor deltakelse i klassen Pro Street, hadde vi ingen forhåpninger om hverken mye kjøring eller gode resultater denne helgen. Men så feil kan man ta. Da Fredrik slo til med 7,601 i andre kvalifiseringsrunde var vi sikret en plass i elimineringen som skulle starte på lørdag. Og når han fulgte opp med flere gode kvalifiseringsrunder begynte vi å få troen på at noe var på gang. Da får det ikke hjelpe at det regnet litt og bare ble en runde på fredag. Vi var videre som kval-toer til elimineringen. Bare det var en liten seier for Team Tiger. At vi da tok oss videre helt til semi-finalen, ble bare en bonus. Og når Peter Trång kjører 7,606 i semi-finalen, har han fortjent å gå videre. Det kjøres mot en indeks på 7,60. At Fredrik breaker ut og kommer i mål 0,02 sekunder for tidlig (slutt-tiden var 7,58 sek), får så være. Vi er veldig godt fornøyde med helgens prestasjon og hadde en lang veg hjem, så da var det bare å få pakket og reist. Bilder fra helgen er nå lagt ut under Sesongen 2019.

Det var mange nordmenn som gjorde det bra på Tierp denne helgen. Best av alle gjorde Maja Udtian det i Top Fuel Dragster. Ikke bare vant hun klassen denne helgen, hun satt også ny europarekord med tiden 3,8162. Det er bare å gratulere !!


Det nærmer seg årets siste løp som blir på Gardermoen 13-15 september og Team Tiger er påmeldt. Ta turen dit og kom gjerne å besøk oss i depotet. Håper vi ses !

Vær den første til å skrive en kommentar!
(*) Må fylles ut