24 August 2019, 19:41
Det var vel med litt blandede følelser og tanker team-tiger satte nesa mot Sverige onsdag morgen.
Bilen har jo absolutt ikke oppført seg som den gjorde før vi parkerte den i fjor høst. Så blir det å justere litt her og justere litt der og egentlig famle litt i blinde, for i utgangspunktet skulle det ikke være noe galt med bilen.
Men på Gardermoen for 2 uker siden fikk de feelingen på at det begynte å virke som det skulle, sjøl om tidene var på over 8 sek til å begynne med. Men så begynte ting å stemme og bestetid den helgen ble 7.68.
Da øynet de et håp, men vi røyk ut i eleminering så noe mere fikk vi ikke til da.

Så kom denne torsdagen og de skulle kjøre sitt første drag på Tierp. Desverre var det dårlig feste så slutt tiden blei hele 8.3 sek, men farten den var overraskende 295 kmt over mål, så farten kom som ei kule på slutten av banen. Dette kunne love godt. 

2. runde ble gjennomført langt ut på dagen, men det blei utrolig flott resultat alikevel. Endelig var vi der vi skulle være og vi hadde endelig gjennomført et drag på 7,601 og hastigheten over mål var 284 kmt. Jubelen stod i taket hos teamet og ikke minst hos de som satt hjemme og fikk resultatene. Dermed var plutselig Fredrik og team-tiger kval 1 og bare for å nevne det så er det 32 pro street kjørere påmeldt i denne klassen så det er ikke noe lett match detta.

Klokka var rundt 16 da 3. og siste drag skulle gjennomføres denne torsdagen og da endte vi på 7,70 i slutt tid men nok engang var hastigheten utrolig bra over målstreken med 296,38 kmt.
Etter endt dag var vi fortsatt kval 2 og det føltes veldig godt. Endelig.
Vi var endelig tilbake der vi skulle være og det var vel et meget fornøyd team som la seg med et smil om munnen den kvelden.

Fredagen kom og været var bra fra morningen av. Fredrik dro over banen på 7.61 sek og hastigheten hadde øket til hele 297 kmt.
En fantastisk flott start på en fredag og endelig sitter ting som de skal virker det som for oss hjemmesittere.
Desverre kom det regnvær og det stoppet løpene i rundt to og en halv time. Da blei det ikke mere kjøring for team tiger den dagen, men vi lå om ikke annet fortsatt som kval toer denne dagen også, så teamet må være fornøyd med.

Lørdag skulle de ut langt ut på dagen, men når klokken var rundt 15.30 kom det kontrabeskjed om at de ikke kom ut på banen før ved 20 tiden på kvelden. Denne dagen har nok vært forferdelig lang, samtidig som at de nok har fått med seg masse bra kjøring på banen mens de har ventet.
Nå nærmer klokken seg 20 og akkurat nå er det motorsykler som er på banen, så det er fare for at klokken blir langt mer før de kommer utpå med sitt1.  drag i elemineringen.
Vi får bare krysse fingrene og håpe baneforholdene holder utover kvelden.

Å spenningen var stor når bilene begynte å komme ut på banen, nesten en time senere enn annonsert.
Den ene bilen etter den andre breaket ut så det holdt, så det var tydelig at forholdene var helt perfekte både i høyde og temp.
Så kom Fredrik og han skulle kjøre mot Angelica Larsson. Tror hele teamet holdt pusten i det bilene dro over banen. Ingen rødlykt på noen av dem og starten så veldig bra ut. Først over målstreken var FREDRIK på tiden 7.60,2 og hastigheten var 281,10 så reaksjonen MÅ ha vært helt knall. Angelica gikk over målstreken på tiden 7.64,9 og 276 kmt. Må innrømme at pelsen reiste seg på armene når de gikk over målstreken og ser at ingen har breaket ut og at Fredrik er videre til neste eleminineringsrunde.
Nå blir det ikke mere kjøring i dag og teamet kan senke skuldrene og lade opp til videre elemineringsrunder i morgen litt ut på formiddagen vil jeg tro. 
For en dag....sååååå mye venting.....og rett i eleminering når de først fikk kjørt.....phuh.....nå blir det ikke mindre spennende i morgen, så det er bare å henge med :)

Crewchiefen sendte akkurat melding og den var kort og grei, med et "lite snev av stolthet" mellom linjene :

Gutten er gal. Vanvittig reaksjon og nye rekorder på 60 fot og 200 meter . Mer stod det ikke i den meldinga, så jeg får ta en telefon om litt tror jeg :)
Hehe.....Endelig kan vi erklære bilen for friskemeldt, på årets nest siste stevne :)

Veit ikke helt om denne natta kan kalles god, for det blir lite søvn på tigermamma når teamet er avgårde, men når jeg først sovnet på morrakvisten så drømte jeg en veldig god drøm ;) Der stod nemlig Fredrik på pallen på Tierp og hadde vunnet hele skiten. Å jeg, jo jeg blei sponsa med helokoptertur og blei kjørt til Tierp for å overvære seremonien. Jeg våkna av at jeg ropte Yiiiiiiihaaaaa da klokka ringte kl 6 og var helt i fyr og flamme . Hehe.....Vi får se da vettu......Kjøringen begynner nå kl 9 og vi skal ut langt på dag vil jeg tro. Har ikke oversikt i skrivende stund, men jeg ønsker Fredrik, crewchiefen og resten av teamet masse lykke til i dag. Må du nå langt i dag Fredrik.....det er så vel fortjent etter en ellers så laber sessong. Tvi tvi :)
Fy flate for en spennende dag. Fredrik skulle møte Pelle Arvidsson i elemineringsrunde 2 i dag. Han er ganske varm på grøten den  karen der også og nervene til hele teamet tror jeg må ha vært i høyspenn.
Vi som ser live på skjermen får med oss at Pelle rødlykter og heldigvis for det for fredrik breaker ut med tida 7.58 og er merkelig nok videre nok en gang :) Det tok litt tid før crewchiefen oppdaget dette. Marita som stod å filmet fra plata syns hu så rødlykten og måtte kikke litt nærmere etter. Å det var først når hu sa fra til Crewchiefen om det at hendene hans kom opp i lufta før de så resultatet på skjermen. hehe....men fantastisk god følelse å gå videre.
Da skulle altså Fredrik møte Peter Trång i semifinalen og den karen er en hard nøtt å knekke.
Å som vi nesten visste på forhånd( men håpet ikke ville skje) så gikk Peter over målstreken på tida 7.60 og Fredrik breaka ut med nok en 7.58 tid. Men hva gjør vel det.....Crewchiefen med Fredrik bak rattet har vist både førere i klassen, publikum på banen, seere på livesending og teamet at denne bilen og denne føreren er tilbake og de er harde å slå ut :)
Det har vært fantastisk vær, bortsett fra en regnbyge som stoppet løpet i drøye 2,5 timer. Tidene har stemt, farta har vært flott og Fredrik har satt ny pers.rekord  på 60 fot og 200 meter. En reaksjonstid når det virkelig gjaldt på 0.008 sek er heller ikke å forakte.
Takk for helga, takk for følget. Nå er teamet på vei hjem og de har 12 timers kjøring foran seg før de er hjemme i natt. Så ses vi vel på Gardermoen 13.-15. september hvor vi håper å fortsette å sette di gode tidene som vi har hatt denne helga  :)

Vær den første til å skrive en kommentar!
(*) Må fylles ut