1 August 2019, 13:40

Litt ut på ettermiddagen onsdag dro mesteparten av teamet til Gardermoen for å kjøre race torsdag, fredag, lørdag og søndag. Det blei noen hektiske dager for teamsjefen før avreise for han og tigermamma kom hjem fra noen dagers opphold på countryfestival i Seljord. Disse dagene lånte de bobilen til farmor og farfar i teamet og når vi kom hjem viste det seg at både hjullager, bremseskive og klosser var årsak til ulyd tur/retur Seljord. Da blei det bestilt deler over natta og vi krysset fingrene for at det var rette delene. Det var det heldigvis og tirsdag kveld var alt på stell igjen og alt kunne pakkes og gjøres klart for avreise onsdag.

Marita kommer torsdag kveld pga jobb og ekstra mannskap for helga er Kjell Marum. En dreven fører og mekaniker som har kjørt både motorsykkel og bil sjøl i mange år og som ikke er vond å be. Kona hans Lise er også med denne helga, så team- tiger får et ganske stort team på dette stevnet.

Tigermamma er foreløpig hjemme pga Blackie, men kan hende hun begir seg ut på en dagstur for å kikke og ta litt bilder. 

Vi håper bilen kan vise seg fra sin beste side denne helga. Den har tidligere i år vært litt kranglete og crewchiefen skjønner ikke hvorfor eller hva feilen kan være. 

Tar du turen opp så stikk gjerne innom depotet vårt for en hyggelig prat. 

Der selger de også knallfine t-skjorter til 100 kr pr. stk hvis du har lyst til å støtte oss. 

Kryss fingrene. Så satser vi på at det kommer både oppdateringer og bilder etterhvert. 


Vær den første til å skrive en kommentar!
(*) Må fylles ut