22 Juli 2019, 21:13
Det ble en veldig fin og vellykket helg i Fyresdal. Vi kom opp fredag ettermiddag og ble tildelt en helt super depot-plass. Det er få steder vi får så god plass som vi fikk her i Fyresdal. Lørdag startet kjøringen som annonsert kl 1000 og det gikk i ett hele dagen. Hele 5 kvalifisringsrunder klarte vi å få til, og det er unormalt til oss å være. Vi må som regel stå over noen runder for å få kjølt ned gearkassa, men nå kan det virke som vi har funnet en løsning på det også. En vanlig vifte gjorde i hvert fall susen i Fyresdal. Og når arrangøren er så heldig at dagen lengste ( og vel nesten eneste) sanering kom samtidig som regnskuren, da blir det mye kjøring. Som eneste i klassen var vi i Fyresdal mest for å teste og å kose oss. Gledelig var det derfor at problemet vi har slitt med til nå i år ser ut til å være løst. Så selv om tidene kanskje ikke ble de beste, så fikk vi en skikkelig gjennomkjøring før vi skal til Gardermoen. Søndag var det først to kval-runder før det ble 3 elimineringsrunder, så denne dagen ble det også 5 runder på oss. Publikum og vi koste oss i sola og kunne bare nyte all kjøringen. Se bilder under Sesongen 2019

Stor takk til arrangøren for en helt super helg. De er en flott gjeng som har lagt ned mye jobb både før, under og etter denne helgen. Takk skal dere ha. Det er nok ikke siste gangen Team Tiger tar turen til Fyresdal. 

Neste løp for vår del nå blir Dragchallenge på Gardermoen som starter torsdag 1 august. Følg med oss da og ta gjerne turen til Gardermoen Dragway. Vi håper på en helg med mye fart og moro.


Vær den første til å skrive en kommentar!
(*) Må fylles ut