12 Juni 2019, 20:20
Da var årets første EM-runde på Tierp historie. Og hvilken helg det ble. Været viste seg fra sin beste side og med ca 30 grader og ørlite vind var det helt supre dragracing-forhold. I Pro Street ble det kjørt 6 kval-runder på torsdag og 4 på fredag.Det er mange runder og alt for mange til at vi kan være med på alle. Motoren må kjøles ned litt innimellom også. Plasseringsmessig lå vi midt på tabellen hele helgen. Det ble kjørt 16-stige, og den ene runden var vi inne i stegen mens vi i neste runde lå utenfor. Så det var uhyre spennende både for de som var på Tierp og for de som måtte følge med hjemmefra. Den beste runden vår var i den siste runden på torsdag hvor vi kom i må på 7,6815, noe som holdt til en foreløpig 14 plass. Da kunne vi puste litt lettet ut for da var det ikke bare en som skulle til før vi var ute av stigen igjen. I løpet av fredagen ble vi dyttet en plass ned og med det var tidenes tøffeste kvalifisering på Tierp et faktum. Alle 16 som var inne i stigen da var på 7,6-tallet og det hadde aldri skjedd tidligere. Målet til Team Tiger denne helgen var å komme med i elimineringen, og det målet var nå nådd. Når vi da møtte finske Ossi Oikarinen i første elimineringsrunde, var det ikke annet å forvente enn at det var slutt for vår del. Alle hans tider var bedre enn vår bestetid, så for at vi skulle ha klart å komme oss videre måtte han eventuelt ha breaket ut eller gjort en annen feil. Men det gjorde han ikke og han tok seg siden videre helt til finalen hvor han måtte se seg slått av Peter Trång. Vi gratulerer begge to.

Det var et litt redusert team som dro til Sverige denne helgen. Heldigvis fikk vi god hjelp av Anders Back på start-platen slik at vi kom oss igjennom denne helgen også. Stor takk til Anders for at han orket å stille opp for oss i varmen.

Neste løp blir også i Sverige.Midsummer Festival i Tallhed ST.Hans-helgen blir det neste løpet for vår del.

Her har Fredrik sendt Anders ut på en liten løpetur og blir loset trygt tilbake til korrekt start-posisjon.

Vær den første til å skrive en kommentar!