31 Mai 2019, 18:21
To nye drag er unnagjort. Singelløp selvfølgelig og det gir som regel ingen effekt på kjøringen, men han kom over målstreken på 5.039 og 5.050 med dialin på 4.80
Hvordan dekk og bane var nå vites ikke men slutt tiden blei på henholdsvis 227,21 og 225,36 og så langt har Fredrik de beste tidene både i slutt tid og hastighet. Men det er langt igjen til 4,80.
Regner nesten med at det var de siste draga i dag, så da er det vel bare å vente på nye resultater i morgen da.
Så tikket det innom melding fra Thomas og han hadde en artig historie å komme med.
Han prøver nemlig som tidligere nevnt å ta bilder samtidig som han skal løpe på banen. På et av de siste draga mista han mobilen ut av lomma og den blei liggende igjen på banen. Han merka det ikke sjøl, men Fredrik som rygga hadde sett det framfor seg og hadde peka noe vanvittig for at Thomas skulle forstå hva som var skjedd. Blei en ekstra løpetur på Thomas da, så han fikk henta mobilen sin. Den hverken satt fast i trackbite'n eller var ødelagt. Klok av skade etter hendelsen så hadde Thomas bytta fra joggebukse til olabukse, så kanskje mobilen blir i lomma når han er på løpetur på banen. hahahaha....ler godt her. Vi ønsker uansett team-tiger fortsatt lykke til i helga .

Vær den første til å skrive en kommentar!
(*) Må fylles ut