11 August 2022, 22:28
Morningen startet så fint med en oppdatering med at Fredrik var kommet seg over banen, om enn på 7.75.
Så kom det ikke flere oppdateringer og tålmodig som jeg er så avventet jeg for å se om det kom noen oppdateringer i løpet av ettermiddag/kvelden. Klokka tikket akkurat inn med 17.00 når neste melding fra crewchiefen kom. Bildet av motoren, med toppene av og kun en kommentar under bildet....."uff" .
En sånn melding under et sånt bilde lover ikke godt og jeg så for meg værste senario. Det var heldigvis ikke værste senario, men samme feilen som de hadde på 1. stevne i Vårgårda var tilbake :( Altså.....Toppakningen var "blåst" ut på samme sted som sist.....Toppen blei sendt dengang over til Notodden i full fart og blei fiksa etter alle kunstens regler i rekordfart. Plassert på plass og de var klare for neste stevnet.....Men i dag skjedde det igjen, av mystifistiske grunner. Minst 4 karer i crewet kaster seg over motor, river fra hverandre det som må rives fra hverandre og så kom det nye meldinger om at de er klare for en ny dag i morgen <3 Asså......dere gutta.....dere er fantastisk dyktige og jeg er imponert over dere alle sammen ;) I morgen er det livesending fra Tierp og jeg skal få lagt ut en link på siden her og på Facebook, så kan dere  følgere få se noen fine drag fra flere team :)Bildene under er de jeg fikk tilsendt i dag:)

 Uff....var eneste beskjed under dette bildet og det lovet ikke bra.


En glad fører.....dagen i morra kan kjøres :) Tom Eide, Thomas Hovlund og Roy har hatt noe å bryne seg på.....og Fredrik har nok vært med på jobben og ikke bare tatt bilde :) <3


En noe letta crewchief som sier at kanskje er det klart for i morgen :)
Å jeg regner med det er flere enn han og resten av teamet som håper at det blir det :)

Vær den første til å skrive en kommentar!
(*) Må fylles ut