13 Juni 2021, 20:10
Helgen er over og teamet har satt nesa mot Kongsberg igjen. Det har ikke akkurat vært rødglødende mobil her hjemme med oppdateringer fra depoet, men noen meldinger tikka inn på søndag. Lørdag hadde Fredrik 2 fulle drag over banen. De hadde 4 drag totalt. Det er gått lang tid siden han har sittet bak rattet på norges raskeste pickup, så han har valgt å kjøre seg inn første dagen. Etter endt dag lørdag lå han på siste plass, men der har han ligget før og overrasket den siste dagen. Det var heller ikke mange som kjørte i denne klassen denne helga heller, jeg telte 5. Tilbakemeldingene i dag søndag har vært tireshake og  lekkasje etter tireshake. Når det skjer er det bare å slippe opp gassen og heller bare gli over banen.
Så nærmet semifinalen seg og melding tikket inn fra crewchiefen om at tanken hadde sprukket pga gjentagende tireshake gjennom helga:( Fader....er det mulig liksom.....Men i depoet er alle hjelpsomme og hjelper hverandre og undertegnede antar det var en flink sveiser i nærheten og problemet blei løst. Så kom melding om at de var klare for semifinale, hvor Fredrik skulle møte Trond Nordby, men han hadde også kjørt i sunn, så han måtte droppe semien. Dermed fikk Fredrik solodrag og skulle cruise over banen og hoppe over en lang burnout. Stria i dekka hadde nemlig også begynt å vise seg fram under gummien. Men hva kan man vente når han, som speakeren sa: "tar burnout's nesten over til nabokommunen". Haha....
I finalen skulle han møte Renate skinne Rosên og hun hadde hatt tider ned mot 7.60 nesten hele helga. 
Det var med stor spennig tigermamma satt å holdt pusten da de dro igang over banen og Fredrik dro fra henne. Men han slapp gassen mot slutten og Renate gikk av med seieren. Jeg vil tro Fredrik trodde han ville brake ut siden han lå foran og hun hadde kjørt fort hele helga. Men sånn er det i denne sporten som i all annen sport....vinn eller forsvinn. Men vi forsvant ikke....Fredrik dro i land en velfortjent 2. plass og både tigermamma og team gratulerer  så masse. Gratulerer også til winner Renate Skinne Rosên :) 
Om noen timer er crewchien hjemme, sliten og forhåpentligvis veldig stolt av sønnen som dro hjem en pokal på årets første og antagelivis eneste stevne i år :) Drive safe.....Under er noen bilder jeg har fått via snap i dag av gode venner :)


Vær den første til å skrive en kommentar!
(*) Må fylles ut