11 Juni 2021, 18:53
Nå har det snart gått 2 år siden team-tiger var på banen. Den forbaska pandemien satte en stopper for det meste i Norge og resten av verden. Men crewchiefen har vedlikeholdt norges raskeste pickup hele denne tida og i morgen er den å se på banen igjen, med Fredrik bak rattet :) 
Men sjøl om det har vært stille fra oss i denne tida så har det alikevel skjedd fantastiske ting. I mars blei nemlig Fredrik og Marita foreldre for første gang, til verdens nydeligste lille gutt og crewsjefen og tigermamma blei besteforeldre. Å sjøl om han blei født ganske mange uker for tidlig så vokser han seg stor og sterk og er den fineste i verden for hele familien.<3 Bare å skrive om det vesle vidunderet gjør at hjertet hopper litt ekstra og vi gleder oss til årene som kommer med han ;) Skal se det er neste generasjons dragracefører som er kommet til verden :) Det vil tida vise iallefall <3
Men tilbake til denne helgas begivenheter. I morgen lørdag er altså team-tiger ferdig rigga på Gardermoen raceway for å delta på stevnet i to dager. Dette blir spennende. Pirrer sikkert litt ekstra, når det er såååå lenge siden bil og fører har vært på banen.
Vi som er igjen hjemme krysser  det vi har for at bil og fører fungerer godt og at drivern vår Fredrik ikke har glemt gamle kunster, som har vært til glede for store og små.
Lykke til i helga ! Vi håper det blir en minnerik helg både for team og for publikum ;)

Vær den første til å skrive en kommentar!
(*) Må fylles ut