4 Mars 2020, 19:47
Hei på dere alle.Vinteren er over og første vårdag var for noen få dager siden. Men sjøl om mars er lunefull og vi de siste dagene har fått all den snøen vi ikke fikk i vinter, så jobbes det jevnt og trutt i verkstedet. Crewchiefen har fått litt hjelp av Sven Arve Østereng den siste tida og han skal også være med i crewet så ofte han kan i sommer. En trivelig kar, som lever og ånder for bil og er hekta på denna sporten som vi er. Det er moro å få sånne folk i teamet og vi trenger virkelig en som kan være med ofte og som kan gi crewchiefen en forlengede hånd i en fei. Velkommen til Sven Arve. Håper du vil trives på innersiden av teamet :)Deler blei bestilt men ikke alle deler var riktige når de ankom, så montering ut, demontering, feil oppdaget på del, inn med gammel del og montering på plass igjen. Ja sånn går no dagan, mellom snømåking og arbeid :) , Men nå endelig er riktig sylinderforing på plass og en fornøyd crewchief sendte oppdatering i kveld. Det går framover i verkstedet, men det så ikke pent ut i motor når den blei åpnet i høst og pengene har gått jevnt og trutt ut for å få tak i alt som måtte bestilles på nytt.
Pakkingen så helt deformert ut når motor blei tatt ut og demontert, og som dere ser på bildet så har det vært "litt" varmt :) Dette skjedde vel på det siste stevnet når crewchiefen oppdaget at en plugg hadde smelta.
Men nå ser teamet fram til at snøen forsvinner og en ny sesong kan starte. 
T-skjorter er underveis og AKAMA T-SHIRTS har lagd noen fantastisk flotte trøyer i år også, både til teamet og til dere som vil kjøpe :) Vi gleder oss til de kommer.
Så har vi blitt sponset av Erling Rolstad A/S i år og vi takker og bukker for et kjempeflott bidrag. Det varmer virkelig og et takk blir nesten flaut å si.
Vi kommer tilbake med flere oppdateringer i løpet av våren fram til sesongstart.
Vær den første til å skrive en kommentar!
(*) Må fylles ut