15 September 2019, 17:17
Langt ut på dagen i dag møtte Fredrik Trond Nordby i første eleminieringsrunde. Desverre måtte Fredrik se seg slått av hanog teamet kunne pakke sammen og reise hjem.
MEN.....sjøl om vi måtte helt mot slutten av sessongen for å se tidene 7.60 så er både crewchiefen, føreren og teamet godt fornøyd. Det har vært en sessong med masse hodebry, skruing og søvnløse netter for å finne eventuelle feil. Vi kan vel konkludere med at bilen har vært igjennom omgansyke, kikhoste og influensa i løpet av denne sommeren og avsluttet med meget høy , men hurtig forbigående feber på fredag. Resten av helga har bilen fungert som den skal, etter hva vi har fått meldinger om her hjemme.
Nå gjenstår det litt publisitet for bil og team og allerede neste helg er vi å finne på Vikersund hvor vi både vil ha noen oppstarter på bilen, svare på spørsmål fra vitebegjærlige tilskuere og selvfølgelig selge t-skjorter som er sponset av Akama t-shirts. Vi har til voksne og barn og prisen er 100 kr pr t-skjorte og vi har forskjellige motiv å velge mellom :)
Takk for følge denne helgen og ikke minst support. Så håper vi at vi ser noen av dere i Vikersund lørdag 21.sept.
Vi kommer tilbake til dato om en eventuelt åpen dag på Meheia :)

Vær den første til å skrive en kommentar!
(*) Må fylles ut