14 September 2019, 20:20
Dag to er over på Gardermoen Raceway og en kort oppsummering kommer her.
For det startet jo bra i går når det gjaldt tider, men selve motoren satte vel en støkk i de fleste. For det er jo ikke akkurat dagligdags at plugger smelter under kjøring og det sier jo sitt om hvor varmt det var nedi der. Heldigvis kjenner Fredrik de fleste lyder i både bil og motor og han gjorde alt riktig med å skru av alt når han hørte motoren døde ut og kom med noen kraftige smell. I slike hendelser er det viktig å tenke raskt for det kan begrense skader noe enormt. Så flott jobba av Fredrik som reagerer lynraskt uansett om det er i start eller å stanse motor i fart.
De fikk iallfall kjørt det de skulle i går virka det som og tidene var gode sjøl om vi selvfølgelig ville vært helt nede i 7.60 tider :)
I dag var det nye drag som stod for tur og første draget ut i dag var heller ikke ille. Tiden blei 7.644 og hastigheten var på 291,71 km/t over mål.
Enda litt lenger ut på dagen var de klare for enda et drag og slutt tiden blei 7.66. Hastigheten har de ikke sagt noe om, men den var vel antagelig som forrige løp vil jeg tro :)

I morgen går de rett i eleminiering. Det har vært påmeldt 12 førere i klassen Pro Street, hvorav det har vært 6 svensker, 5 nordmenn og en tysker ved navn Michael Maderer. Bare 8 av disse har gått videre til eleminering. Når det var så få påmeldt så blei det ikke noen 16 stige og da blir det en såkalt "Bump" på 8 biler OG FREDRIK ER EN AV DE 8 . I morgen møter han en "gammel rev" ved navn Trond Nordby og det gjenstår å se om Fredrik viser gamlekara om hvor "skapet" skal stå. Vi krysser fingrene og håper på både gode tider og høyt opp i stigen i morra :)
Morfar hadde en hilsen i dag fra sykesengen : Det hadde vært vel fortjent å avslutte sessongen med en pokal og det må tigermamma si seg enig i. :)
Han kikka ivrig på videosnutter i dag og gleder seg over at motorinteressen er så stor blant noen av barnebarna <3
Vi får la teamet slappe av i kveld og lade opp til morgendagen så får 3 firbeinte og tigermamma vente i spenning her hjemme i mellomtiden :)
Ha en finfin kveld der ute ;)

Vær den første til å skrive en kommentar!
(*) Må fylles ut