13 September 2019, 19:36
Første dagen på Gardermoen er over og noen få oppdateringer har kommet fra Crewchiefen i dag.Marita filmet første draget og tidene blei absolutt ikke ille. Den viste 7.65 og farta over mål var 252,99 km/t.
Men sjøl om det så bra ut fra upline så opplevde Fredrik det helt anderledes inni bilen. Han merket etter ca 250 meter at motoren på bilen døde ut så han slo av alt sammen og trillet over mål. I depoet var det bare å leite etter hva det kunne være og til alt overmål var pluggene SMELTET. Meldingen som kom fra crewchiefen var rystende :" Tiden vår blei bra, men tror det er nærme katastrofe. Pluggene smeltet"
Ikke noe god følelse å sitte i kø på vei hjem fra undersøkelse :( Men nesten hjemme tikket det en ny beskjed inn. De hadde jobbet som pokker for å finne ut om noe mer var smeltet, men det var det ikke, heldigvis og de rakk å kjøre en runde til. Før det draget virket det som om alt var helt.Men jeg som er tigermamma utrykte min bekymring, for det smelter jo ikke helt uten videre.
Så tikket neste melding inn fra Crewchiefen. Han trodde han hadde funnet feilen, men fortalte at Fredrik alikevel var litt skeptisk og litt småredd for eksplosjon, så han safet litt det draget og kjørte over mål på 7.7 sek. Hahaha....ja det får'n si var "skikkelig safing".....Hallo liksom.....Bilen går tydeligvis bra, og hadde han ikke "safet" så hadde han vel braket ut da kanskje. hehehe...Vi får bare ønske team-tiger med Fredrik bak rattet en fin ny racedag i morgen. Får litt å skrive om ,den utskremte reporteren som er med teamet denne helgen også da vil jeg tro. Det er ikke bare å vri om nøkkelen å kjøre hver gang.....Det mest utrolige kan skje i motor og da går det gjerne en kule varmt og ting på fikses i et enormt tempo. Lykke til i morra.....Vi henger med fra sidelinja her hjemme  :)

Vær den første til å skrive en kommentar!
(*) Må fylles ut