12 September 2019, 17:11
Da har årets siste racehelg kommet for døra og mesteparten av teamet satte nesa mot arenaen ved 15 tiden. Noen jobbet litt lenger og har hastet etter. Det blir noe spesielt for teamet denne helga for en journaliststudent ved navn Jenny Stav har meldt sin interesse for teamet og skal følge dem disse dagene. Fredrik hadde blitt kontaktet av henne i dag på selveste avreisedagen og litt ekstra publisitet kan jo ikke teamet si nei til :) Blir spennende å se hva hun får ut av dette, for her er det mye å sette seg inn i hvis det skal bli en god reportasje :) Vi ønsker henne iallefall velkommen for helgen og håper hun får noen interressante og spennende dager med lukt,røyk, lyd, fart og spenning :)
Thomas Hovlund har også sagt seg villig til å hjelpe teamet denne helga og det verdsettes av crewchiefen som både har en vond skulder og rygg i disse dager. Han har vært med så mange ganger og veit nesten nøyaktig hva som skal gjøres før og etter et drag og da trengs det ingen opplæring for han :)Til og med i øs pøs regnvær stilte han opp etter jobb på onsdag og bistod med siste klargjøring av bil og var med på pakking av racebussen. Det står det respekt av ;)

Tigermamma er hjemme også denne helgen, men det kommer litt oppdateringer underveis, så får vi bare ønske teamet god helg og håpe været holder seg tørt og stabilt slik at det blir gode tider å vise til på årets siste stevne :) Vi krysser fingrene og venter i spenning.
Kom gjerne innom depoet vårt om dere tar turen oppover. Er det tid til overs så er det alltid koselig med en prat ;)
Vi selger også t-shirts til kr 100 pr stk til voksne og barn som er sponset av AKAMA T-SHIRTS og er i topp kvalitet som alltid ;)

Vær den første til å skrive en kommentar!
(*) Må fylles ut